Werkwijze

NijnnoCoachingOnze passie is resultaat. We coachen voornamelijk buiten, wandelend of in een omgeving naar wens. Dit wanneer het weer dat toelaat. Afhankelijk van de sessie beschikken we over 12 locaties binnen onze regio voor (individuele) coaching en training sessies.

Specialisatie:
coaching & begeleiding | persoonlijke effectiviteit | stress-coaching | herstel van burnout | autisme

We houden coachen met veel humor, veel plezier. Onze kracht is hoe wij in het leven staan en je hiermee ‘besmetten’. Met een lach, relativerend, aandacht voor inhoud, omgang en verwerking.

life balance6We komen, wanneer gewenst, ook bij jou thuis. Voor mindervalide hebben we alternatieve locaties en passen we onze werkwijze naar wens en situatie aan.

Voor een selecte groep werken we ook internationaal en zijn we, mede door de tijdverschillen 24/7 bereikbaar. Je mag dan denken aan bestuurders van organisaties en ondernemingen, politieke kopstukken, individuen uit de media, journalisten en verslaggevers, managers en internationale reizigers die soms even willen klankborden.

Onze werkwijze in 4 stappen;
1.
Eerst maken we kennis met elkaar. Wij hechten er belang aan dat het ‘klikt’ tussen jou en je coach. Een vertrouwensband is immers een voorwaarde voor een goede samenwerking tijdens de coaching. Klikt het niet, dan stellen we je een andere coach voor.
2. Daarna bepalen we gezamenlijk waar je gecoacht wenst te worden. Thuis, op een andere locatie, wandelend, varend of intensief in twee/drie aaneengesloten dagen op een externe locatie (tip). Daarnaast bespreken we of je individueel of in een kleine groep gecoacht wilt worden.
3. Dan verwoorden wij de doelen, de aanpak en de te verwachte resultaten in een kort (soms schriftelijk) voorstel.
4. En wanneer je akkoord gaat kan de coaching van start gaan en maken we de eerste afspraak.

De vervolgafspraken plannen we per keer, zodat er voldoende tijd is om jouw leerpunten in de praktijk te brengen. Een gemiddeld coachingstraject duurt vier à vijf maanden. Mocht het wenselijk zijn hiervan af te wijken, dan kan het traject opgerekt of verkort worden. Aan het einde van een coachingstraject evalueren we het coachingstraject en de afgesproken resultaten.

We zijn bereikbaar op info@nijnnocoaching.com
of bel ✆ +31(0)85 0653161

Lees ook: Speed Coaching