B2B & Team Events+

NijnnoCoachingAls groep van bevlogen professionals organiseren wij uw bedrijfsuitjes, afdelings- en teamevents, teambuilding programma’s, workshops en brainstormsessies.

We begeleiden de teamontwikkeling, hei-sessies en bieden we coaching en begeleiding van B- & C-level directie en managementteams op externe locaties.  Door gebruik te maken van vertrouwde partners en locaties binnen Nederland en België staan we voor kwaliteit en hanteren we een persoonlijke aanpak. Omdat ook wij hieraan plezier beleven.

nijnnocoaching events 02✓ De locaties waar wij onze activiteiten organiseren liggen verspreid door heel Nederland en België.
✓ Voor coaching en begeleiding van B- & C-level directie en managementteams hebben we daarnaast ook unieke locaties in Nederland, Engeland, Ierland, en België.
✓ We werken alleen samen met bekende, en voor ons zeer vertrouwde partners.
✓ Wij zijn betrokken en ont-zorgen.

Wij zijn van mening dat een extern event zo succesvol is als de kwaliteit van de voorbereiding en nazorg. Wij zorgen ervoor dat het event aansluit op de strategische doelen van u als individu of uw onderneming. Ons succes is ondergeschikt aan het creëren van waarde voor onze klanten, haar leveranciers, medewerkers en de samenleving.

Als ondernemers helpen wij u, ook als het gaat om budgetten en de te behalen doelstellingen.

Bent u op zoek naar een evenement dat inspireert, verrast, flexibel is én wilt u alles tot in de puntjes verzorgd hebben?
We denken graag met u mee!

Een vrijblijvende offerte of gewoon even contact?
We staan u graag zelf te woord en afhankelijk van uw vraag en het onderwerp schakelen we direct naar de juiste collega en locatie. Op email reageren we altijd binnen 4 uur.

We zijn bereikbaar op info@nijnnocoaching.com
of bel ✆ +31(0)85 0653161