Coachen met Commitment

NijnnoCoachingLifetime Commitment

Wij geloven in coachen met een lifetime commitment. Deze ‘lifetime’ coach is, wanneer gewenst, een vertrouwenspersoon die je ondertussen goed kent. Voor jou als individu, als werknemer, als leidinggevende of als werkgever. Op elke niveau, voor elke uitdaging in je leven en op elk moment.

Je ontvangt ons commitment standaard als cliënt van NijnnoCoaching.

Je hoeft niet steeds weer opnieuw je verhaal te doen. Jouw coach is iemand waar je tegen aan kunt praten op momenten die voor jou belangrijk zijn. Iemand die jou kent, je carrière volgt en weet waar je talenten liggen. Iemand die jij vertrouwt omdat deze buiten je privé omgeving, je werk of de organisatie staat en er alleen voor jou is.

Lifetime Commitment: jij staat centraal.

Jij staat centraal. Iemand waarbij jij je veilig voelt en je jouw levensvragen mee kunt bespreken. Iemand die er gewoon is op de momenten dat jij hem of haar nodig hebt. Een vertrouwenspersoon die je ook helpt met het ontwikkelen van je skills en zelfs ‘on the spot’ een korte gedragsgerichte training kan geven. Iemand die jou bijstaat om het uiterste uit jezelf te halen, je te helpen om je pad in het leven te kiezen.

Dat bieden wij!
Wij geloven in deze manier van ondersteuning. Door de band die er ontstaat, kun je je veilig voelen. Wij gebruiken hiervoor niet zomaar een coach. Nee, wij bieden alleen ‘top of the bill’ deskundigen aan die voor jou een inspiratiebron kunnen zijn. De klik is een voorwaarde en je zult zien hoe veilig het voelt om te weten dat je een beroep op iemand kunt doen, die voor je klaar staat.

We zijn bereikbaar op info@nijnnocoaching.com
of bel ✆ +31(0)85 0653161

Lees verder:
Stresscoaching
Speed Coaching
Coaching op Afstand