Business, Management en Executive Coaching

NijnnoCoachingBusiness Coaching
Business Coaching richt zich op uw rol, verantwoording en de balans met privé als ondernemer. We gaan samen op de ondernemersstoel gaan zitten en knokken voor het succes van jouw onderneming, de balans met uzelf en privé. We bespreken de stand van zaken vanuit de ondersteunende processen van uw organisatie. Hierbij gebruiken we de acroniem SCOPAFIJTH als leidraad (Security, Communicatie/Cultuur, Organisatie, Personeel, Administratieve organisatie, Financiën, Informatievoorziening, Juridisch, Technologie, Huisvesting). De Business Coach adopteren de rol van Coach, Mentor, Consultant en Accelerator.

Management Coaching
Management Coaching richt zich op efficiënt en effectief managen én leidinggeven. Binnen uw organisatie als team member, member of staff en peoplemanager. U komt erachter hoe om tegen gaan met andere belangen en de interne politiek, hoe u de juiste energie inzet en uiteindelijk overhoudt. Wij richten ons op de balans tussen werk en privé, tussen u en uw collega’s en we hebben aandacht voor uw Persoonlijke Effectiviteit.

interim-management

Executive Coaching
Executive Coaching richt zich op bestuurlijke top van de organisatie. Uw rol en positie uitbouwen en behouden is een kwestie van politiek en invloed. Daadkracht en richting worden van u gevraagd. En daar wordt u ook op afgerekend. Als uw Executive Coach zijn wij uw sparringpartner, een gelijkwaardige die u bijstuurt, corrigeert en triggert. Zonder een eigen belang sturen we u bij en spelen we in op uw behoefte en balans. Wij houden u een spiegel voor en dwingen u tot keuzes en prioriteiten. Onze benadering levert geen bijdrage aan uw ego, integendeel.